Water Based Adhesive
Polyurethane Adhesive
Intelligent Manufacturing
R & D Layout

Lamaran

Teknologi produksi internasional canggih lan kualitas tinggi

  • Youxing Shark,with more than 20 years history,is specializing in the production of new material polyurethane sealant and new material jigsaw glue,Products of high water and weather resistance,high strength,widely used in construction and wood industry.

    Sapa Kita

    Youxing Shark, kanthi sejarah luwih saka 20 taun, khusus kanggo produksi sealant poliuretan bahan anyar lan lem jigsaw material anyar, Produk tahan banyu lan tahan cuaca dhuwur, kekuatan dhuwur, digunakake ing industri konstruksi lan kayu.

  • Shark brand, with its innovative technology, high quality for customers to provide more environmental adhesive.

    Bisnis Kita

    Merek hiu, kanthi teknologi inovatif, kualitas apik kanggo pelanggan supaya bisa nyedhiyakake luwih akeh adhesi lingkungan.

  • In the future, we will cooperate strongly with relevant fine chemical companies to create a whole industry chain system, create core values in the national emerging strategic green building materials bonding program research and development...

    Strategi Kita

    Ing mbesuk, kita bakal kerja sama banget karo perusahaan kimia sing cocog kanggo nggawe sistem rantai industri, nggawe nilai inti ing riset lan pengembangan program ikatan bahan bangunan strategis strategis nasional sing berkembang ...

babagan kita
Youxing shark

Youxing shark (Shanghai) Science & Technology Co., Ltd. ndhaptar merek ing industri sing padha.

Perusahaan fokus ing riset inovatif lan pangembangan sealant polyurethane material anyar / bahan material integral material anyar, lan produke digunakake ing industri bahan bangunan ijo strategis sing berkembang nasional ...

ndeleng liyane